WINTHERRIET  Gl. Lifstrupvej 67 6715 Esbjerg N Tlf. 30235553

Engros (fisk)
(Lidt om hvordan vi gør)

Laksen

Laksen er norsk opdræt, da det er den mest stabile leverance.

Vi har brugt meget energi på at finde den fiskestørrelse, hvor kød- og fedt mængde harmonerer bedst .

Laksen er trimmet for fedt i både bug og ryg, samt gået efter for brusk og ben.

Tørsaltet og halehængt efter alle kunstens regler.

Koldrøget i håndfyret røgovn  i 2 døgn.

Sweet Jack laksen er vores signatur laks og den har fået lidt ekstra kærlighed for at fremme den gode smag.

Vores varmrøget laks er lavet med samme udgangspunkt.

Den bliver dog røget på rist og med stor opmærksomhed på kernetemperaturen,

da det sikrer at laksen ikke bliver tør.

 

Vores bakskuld

Isingerne vi bruger til vores bakskuld, køber vi direkte fra auktionshallen  og

vi køber helst dem der kommer fra Thorup Strand (Gutterne på kutterne).

Det er efter vores mening den bedste kvalitet der er at få.

Isingerne renses og lagesaltes.

De kommes på spyd og tørres.

Kommes i en af vores håndfyrede ovne og

røges i næsten 3 døgn til de bliver brunkage-brune.

Vores hvide fisk

( torsk og sej )

Vores lyse fisk får vi hjem i en specifik størrelse, der sikrer at det færdige produkt

ikke bliver vandet og har den rette struktur og smag.

De bliver tørsaltet og røget på riste i vores håndfyret røgovn, til de er gyldne.